Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 600 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
09.09.2020
Pouzdra na Samsung Galaxy Note20 Ultra, Xiaomi Redmi 9A, Honor 9X Lite a další modely
Máme pro Vás široký výběr pouzder a krytů na novinky, které se začaly prodávat v českých obchodech.  Jedná se o mobilní telefony:  Samsung Galaxy No... číst celé
26.07.2020
Nově v sortimentu pouzdra na Huawei P40 Lite E, Honor 9X pro a další modely
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony: Honor 9X Pro, Honor 20e, Huawei P40 Lite E, Huawei Y5p, Huawei Y6p a Samsung Galaxy A21s.... číst celé
13.06.2020
Pouzdra na novinky OnePlus 8, OnePlus 8 Pro a další modely
Máme pro široký výběr pouzder a krytů na novinky, které se začaly prodávat v českých obchodech.  Jedná se o mobilní telefony:  OnePlus 8, OnePlus 8 ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Sony Xperia 5 II je oficiální
Sony Xperia 5 II je oficiální
Sony představilo kompaktní nabušený smartphone Xperia 5 II. Bude lákat na desing, výkonný procesor, špičkovou výbavu, trojici zadních fotoaparátů. číst celé
LG Wing 5G má otočný displej
LG Wing 5G má otočný displej
LG dneska představilo novinku Wing 5G, která bude lákat na otočný displej, kvalitní výbavu, trojici zadních fotoaparátů a moderní desing. číst celé
Motorola Razr 5G a Motorola Moto G9 Plus představeny
Motorola Razr 5G a Motorola Moto G9 Plus představeny
Motorola představila luxusní ohebné véčko Razr 5G, jde o nástupce loňského modelu a také je na světě Motorola Moto G9 Plus. číst celé
Od září máme v prodeji další nové pouzdra a kryty
09.09.2020 TIPY A RADY
Od září máme v prodeji další nové pouzdra a kryty
Jedeme bomby a máme pro Vás pouzdra a kryty na Samsung Galaxy Note20 Ultra, Samsung Galaxy A31, Xiaomi Redmi 9A a další modely. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

                                                         

Proč nakupovat u nás

  Certifikát Ověřeno zákazníky

 Garance vrácení peněz

 Vše máme skladem

 Originální výroba, stovky motivů

 Vysoká kvalita, česká výroba

 Doprava již od 25 Kč

 Doprava zdarma nad 600 Kč

 Tisíce výdejních míst pro Vás

 

 

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright 2019-2020 Coolpouzdra.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.