Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 598 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
08.10.2021
Nově máme pouzdra na iPhone 13, Realme 8, Samsung Galaxy A22 a další modely
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony : iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, OnePlus Nord N10 5G, Realme... číst celé
27.05.2021
Porce novinek míří do prodeje
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony : Pouzdra a kryty na mobilní telefon Samsung Galaxy A32 - klikni Pouzdra a kryty na mobil... číst celé
11.04.2021
Sleva pro každého!
Využijte slevový kód a nakupte pouzdra na mobil ještě levněji! Váš telefon se může během chvilky proměnit na designový skvost, který ihned upoutá vaš... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Spousta novinek míří do prodeje
08.10.2021 TIPY A RADY
Spousta novinek míří do prodeje
Pouzdra na iPhone 13, Realme 8, Xiaomi Mi 11 Lite a další modely v prodeji. číst celé
Xiaomi 11T Pro a 11T jsou na světě
Xiaomi 11T Pro a 11T jsou na světě
Xiaomi představilo modely 11T a 11T Pro. Nabídnou výkonné procesory, špičkovou výbavu, 108 Mpx hlavní fotoaparát a budou lákat na cenu. číst celé
iPhone 13 Pro a 13 Pro Max jsou tady
iPhone 13 Pro a 13 Pro Max jsou tady
Teď si představíme novinky iPhone 13 Pro a 13 Pro Max. Čeká nás tradiční desing, brutální výkon, špičkovou výbavu a nabušené fotoaparáty. číst celé
Apple představil iPhone 13 a 13 mini
Apple představil iPhone 13 a 13 mini
Apple dneska představilo iPhony 13. My začneme představením modelů iPhone 13 a iPhone 13 mini. Svěží desing, špičkový výkon, bleskový operační systém. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

                                                         

Proč nakupovat u nás

  Certifikát Ověřeno zákazníky

 Garance vrácení peněz

 Vše máme skladem

 Originální výroba, stovky motivů

 Vysoká kvalita, česká výroba

 Doprava již od 25 Kč

 Doprava zdarma nad 598 Kč

 Tisíce výdejních míst pro Vás

 

 

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright 2019-2021 Coolpouzdra.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.