Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 598 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.05.2021
Porce novinek míří do prodeje
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony : Pouzdra a kryty na mobilní telefon Samsung Galaxy A32 - klikni Pouzdra a kryty na mobil... číst celé
11.04.2021
Sleva pro každého!
Využijte slevový kód a nakupte pouzdra na mobil ještě levněji! Váš telefon se může během chvilky proměnit na designový skvost, který ihned upoutá vaš... číst celé
15.03.2021
Další novinky na Váš mobil jsou v prodeji
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony : Pouzdra a kryty na mobilní telefon Samsung Galaxy A02s - klikni Pouzdra a kryty na mobi... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Střední třída Redmi 10 představena
Střední třída Redmi 10 představena
Společnost Redmi představila model Redmi 10 a bude lákat na líbivý desing, povedenou výbavu a zajímavou sestavou fotoaparátů. číst celé
Honor představil nabušenou řadu Magic3
Honor představil nabušenou řadu Magic3
Společnost Honor představila tři vlajkové modely řady Magic3. Můžeme se těšit na luxusní desing, špičkovou výbavu, nabušené foťáky a podporu Google sl... číst celé
Samsung představil Galaxy Z Fold3 a Z Flip3
Samsung představil Galaxy Z Fold3 a Z Flip3
Samsung představil skládaní novinky Galaxy Z Fold3 a Galaxy Z Fip3. Můžeme se těšit na to nejlepší. Desing, výkon, fotoaparáty, výbavu. číst celé
Špičkový Xiaomi Mix 4 je představen
Špičkový Xiaomi Mix 4 je představen
Xiaomi představilo prémiový model Mix 4, který nabízí to nejlepší. Displej, výbava, fotoaparáty, desing a to vše v luxusním těle. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

                                                         

Proč nakupovat u nás

  Certifikát Ověřeno zákazníky

 Garance vrácení peněz

 Vše máme skladem

 Originální výroba, stovky motivů

 Vysoká kvalita, česká výroba

 Doprava již od 25 Kč

 Doprava zdarma nad 598 Kč

 Tisíce výdejních míst pro Vás

 

 

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright 2019-2021 Coolpouzdra.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.