Obrovský výběr pouzder a krytů. Vše máme skladem. Levná doprava. Nad 678 Kč doprava zdarma. Rychlé doručení. Bezpečné platby. Ověřený eshop.
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 678 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
24.05.2022
Pouzdra a kryty na mobily značky Vivo, OnePlus 10 Pro, Poco F3
Nově v prodeji pouzdra a kryty na OnePlus 10 Pro, Poco F3, Vivo Y72 5G, Vivo Y52 5G, Vivo Y20s, Vivo Y21. Pouzdra a kryty na mobilní telefon OnePlus ... číst celé
05.05.2022
Pouzdra a kryty na Samsung Galaxy A33 5G, řadu Galaxy S22 a další modely.
Pouzdra a kryty na Samsung Galaxy A33 5G, Samsung Galaxy A53 5G, Samsung Galaxy A73 5G, Samsung Galaxy S21 FE 5G, Samsung Galaxy S22 5G, Samsung Galax... číst celé
04.02.2022
Pouzdra na novinky Huawei Nova 9, Honor 50, Samsung Galaxy M52 5G a další modely
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony : Honor 50, Huawei Nova 9, OnePlus Nord 2 5G, Xiaomi Mi 11T a Mi 11T Pro, Xiaomi Poco X3 P... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Xiaomi představilo vlajkovou řadu 12S
Xiaomi představilo vlajkovou řadu 12S
Xiaomi představilo nadupané novinky 12S a 12S Pro. Brutální výkon, špičkové fotoaparáty, našlapaná výbava na to budou lákat. číst celé
Poco F4 a Poco X4 GT představeny
Poco F4 a Poco X4 GT představeny
Poco představilo novinky X4 GT a F4, obě novinky spadají do střední třídy. Budou lákat na skvělý poměr cena / výbava. číst celé
Honor představil nabušenou řadu 70
Honor představil nabušenou řadu 70
Honor představil modelovou řadu 70. Můžeme se těšit na krásný desing, špičkovou výbavu, kvalitní fotovýbavu. číst celé
Pouzdra a kryty na mobily značky Vivo, OnePlus 10 Pro, Poco F3
24.05.2022 TIPY A RADY
Pouzdra a kryty na mobily značky Vivo, OnePlus 10 Pro, Poco F3
Další porce novinek míří do prodeje. Máme pouzdra a kryty na mobilní telefony značky Vivo, špičkový OnePlus 10 Pro a Xiaomi Poco F3. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

                                                         

Proč nakupovat u nás

  Certifikát Ověřeno zákazníky

 Garance vrácení peněz

 Vše máme skladem

 Originální výroba, stovky motivů

 Vysoká kvalita, česká výroba

  Doprava za pár kaček

 Bezpečná platba kartou - převodem

 Tisíce výdejních míst pro Vás

 

 

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright 2019-2022 Coolpouzdra.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz