Kupte pouzdro za 299 Kč, 339 Kč nebo 399 Kč, zadejte v košíku kód leden15 a máte slevu 15 Kč. Když koupíte pouzdra dva, zadáte kód leden30 a máte slevu 30 Kč.
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 598 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
08.10.2021
Nově máme pouzdra na iPhone 13, Realme 8, Samsung Galaxy A22 a další modely
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony : iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, OnePlus Nord N10 5G, Realme... číst celé
27.05.2021
Porce novinek míří do prodeje
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony : Pouzdra a kryty na mobilní telefon Samsung Galaxy A32 - klikni Pouzdra a kryty na mobil... číst celé
11.04.2021
Sleva pro každého!
Využijte slevový kód a nakupte pouzdra na mobil ještě levněji! Váš telefon se může během chvilky proměnit na designový skvost, který ihned upoutá vaš... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Honor představil luxusní skládačku Magic V
Honor představil luxusní skládačku Magic V
Honor představil svůj první skládací mobil Magic V. Bude lákat na luxusní desing, kvalitní zpracování, špičkovou výbavu a vyšší cenu. číst celé
Realme představilo vlajkovou řadu GT 2
Realme představilo vlajkovou řadu GT 2
Realme dneska představilo vlajkovou řadu GT 2. Přivítejme modely GT 2 Pro a GT 2. Lákají na desing, prvotřídní výbavu, svižný chod a špičkové fotoap... číst celé
Samsung konečně představil Galaxy S21 FE 5G
Samsung konečně představil Galaxy S21 FE 5G
Samsung představil po dlouhých odkladech novinku Galaxy S21 FE. Můžeme se těšit na skvělý displej, špičkovou výbavu a výborné fotografické schopnosti. číst celé
Xiaomi 12 a 12 Pro je tady
Xiaomi 12 a 12 Pro je tady
Xiaomi představilo vlajkové modely pro rok 2022. Jedná se novinky Xiaomi 12 a 12 Pro. Lákají na nejvýkonnější procesor, špičkovou výbavu a fotoaparáty... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

                                                         

Proč nakupovat u nás

  Certifikát Ověřeno zákazníky

 Garance vrácení peněz

 Vše máme skladem

 Originální výroba, stovky motivů

 Vysoká kvalita, česká výroba

 Doprava již od 25 Kč

 Doprava zdarma nad 598 Kč

 Tisíce výdejních míst pro Vás

 

 

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright 2019-2022 Coolpouzdra.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz