Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 600 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
13.06.2020
Pouzdra na novinky OnePlus 8, OnePlus 8 Pro a další modely
Máme pro široký výběr pouzder a krytů na novinky, které se začaly prodávat v českých obchodech.  Jedná se o mobilní telefony:  OnePlus 8, OnePlus 8 ... číst celé
29.05.2020
Pouzdra na novinky Huawei P40, Xiaomi Mi 10 a další modely
Nově pro Vás máme široký výběr pouzder a krytů na novinky, které se začaly prodávat v českých obchodech.  Jedná se o mobilní telefony:  Huawei P Sma... číst celé
25.05.2020
Nově v sortimentu kapsy iSaprio a držáky PopSocket
Nově jsme začali prodávat na eshopu coolpouzdra.cz zajímavé příslušenství v podobě nalepovacích kapes na kreditní karty a držáky Popsockes. Nalepov... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Kamilu Lisztwanovi, Coolpouzdra.cz, se sídlem Ostravská 65, Bohumín 5, 735 51, IČ 44914806 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Motorola Moto G 5G Plus má zaděláno na úspěch
Motorola Moto G 5G Plus má zaděláno na úspěch
Motorola představila dobře vybavenou novinku Moto G 5G Plus. Bude lákat na velký displej, výkon a plnou podporu 5G . číst celé
Honor má novinky 30 Lite a X10 Max
Honor má novinky 30 Lite a X10 Max
Honor má dvě novinky střední třídy. Dneska představil modely 30 Lite a X10 Max, který bude lákat na obrovský displej. číst celé
Realme představilo model X3
Realme představilo model X3
Realme představilo velice dobře vybavený telefon vyšší střední třídy, který se může stát hite. Jde o model X3. číst celé
HTC představilo dvě novinky střední třídy
HTC představilo dvě novinky střední třídy
HTC to ještě s mobilními telefony zcela nevzdalo a dneska představilo modely U20 5G a Desire 20 Pro. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Proč nakupovat u nás

Certifikát Ověřeno zákazníkyy

Garance vrácení peněz

Vše máme skladem

Originální výroba, stovky motivů

Vysoká kvalita, česká výroba

Doprava již od 25 Kč

Při nákupu na 600 Kč doprava zdarma

Tisíce výdejních míst pro Vás

 

 

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright 2019-2020 Coolpouzdra.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.