Obrovský výběr pouzder a krytů. Vše máme skladem. Levná doprava. Nad 638 Kč doprava zdarma. Rychlé doručení. Bezpečné platby. Ověřený eshop.
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 638 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
05.05.2022
Pouzdra a kryty na Samsung Galaxy A33 5G, řadu Galaxy S22 a další modely.
Pouzdra a kryty na Samsung Galaxy A33 5G, Samsung Galaxy A53 5G, Samsung Galaxy A73 5G, Samsung Galaxy S21 FE 5G, Samsung Galaxy S22 5G, Samsung Galax... číst celé
04.02.2022
Pouzdra na novinky Huawei Nova 9, Honor 50, Samsung Galaxy M52 5G a další modely
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony : Honor 50, Huawei Nova 9, OnePlus Nord 2 5G, Xiaomi Mi 11T a Mi 11T Pro, Xiaomi Poco X3 P... číst celé
08.10.2021
Nově máme pouzdra na iPhone 13, Realme 8, Samsung Galaxy A22 a další modely
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony : iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, OnePlus Nord N10 5G, Realme... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Kamilu Lisztwanovi, Coolpouzdra.cz, se sídlem Ostravská 65, Bohumín 5, 735 51, IČ 44914806 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pouzdra a kryty na Samsung Galaxy S22 5G, Galaxy A53 5G a další novinky
05.05.2022 TIPY A RADY
Pouzdra a kryty na Samsung Galaxy S22 5G, Galaxy A53 5G a další novinky
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony Samsung Galaxy A33 5G a další novinky. číst celé
Poco má herní bestii F4 GT
Poco má herní bestii F4 GT
Poco představilo herní smartphone F4 GT s nekompromisním výkonem, sexy desingem a rychlým nabíjením. číst celé
OnePlus Ace je oficiálně představeno
OnePlus Ace je oficiálně představeno
OnePlus představilo model vyšší střední Ace. Bude lákat na nabušenou výbavu, ultra rychlé nabíjení a pěkný desing. číst celé
Honor představil model Magic4 Lite
Honor představil model Magic4 Lite
Honor představil model Magic4 Lite. Bude lákat na desing, solidní výbavu, podporu Google služeb. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

                                                         

Proč nakupovat u nás

  Certifikát Ověřeno zákazníky

 Garance vrácení peněz

 Vše máme skladem

 Originální výroba, stovky motivů

 Vysoká kvalita, česká výroba

  Doprava za pár kaček

 Bezpečná platba kartou - převodem

 Tisíce výdejních míst pro Vás

 

 

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright 2019-2022 Coolpouzdra.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz