Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 598 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.05.2021
Porce novinek míří do prodeje
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony : Pouzdra a kryty na mobilní telefon Samsung Galaxy A32 - klikni Pouzdra a kryty na mobil... číst celé
11.04.2021
Sleva pro každého!
Využijte slevový kód a nakupte pouzdra na mobil ještě levněji! Váš telefon se může během chvilky proměnit na designový skvost, který ihned upoutá vaš... číst celé
15.03.2021
Další novinky na Váš mobil jsou v prodeji
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony : Pouzdra a kryty na mobilní telefon Samsung Galaxy A02s - klikni Pouzdra a kryty na mobi... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Kamilu Lisztwanovi, Coolpouzdra.cz, se sídlem Ostravská 65, Bohumín 5, 735 51, IČ 44914806 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Honor má novinku X20 SE
Honor má novinku X20 SE
Společnost Honor představila model X20 SE. Bude lákat na líbivý desing, solidní výbavu a snad se ukáže i v Evropě. číst celé
Samsung představil model Galaxy M32
Samsung představil model Galaxy M32
Samsung představil další novinku Galaxy M32. Můžeme se těšit na solidní výbavu, kvalitní displej a velkou výdrž baterie.  číst celé
Honor je zpět s řadou 50 a nechybí Google služby!
Honor je zpět s řadou 50 a nechybí Google služby!
Společnost Honor představila tři novinky řady 50 a můžeme se opět těšit na přítomnost Google služeb, skvělou výbavu a líbivý desing. číst celé
OnePlus představil novinku Nord CE 5G
OnePlus představil novinku Nord CE 5G
Společnost OnePlus představila novinku střední třídy model Nord CE 5G. Bude lákat na kvalitní displej, solidní výbavu a příznivou cenu. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

                                                         

Proč nakupovat u nás

  Certifikát Ověřeno zákazníky

 Garance vrácení peněz

 Vše máme skladem

 Originální výroba, stovky motivů

 Vysoká kvalita, česká výroba

 Doprava již od 25 Kč

 Doprava zdarma nad 598 Kč

 Tisíce výdejních míst pro Vás

 

 

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright 2019-2021 Coolpouzdra.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.