Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 598 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
08.10.2021
Nově máme pouzdra na iPhone 13, Realme 8, Samsung Galaxy A22 a další modely
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony : iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, OnePlus Nord N10 5G, Realme... číst celé
27.05.2021
Porce novinek míří do prodeje
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony : Pouzdra a kryty na mobilní telefon Samsung Galaxy A32 - klikni Pouzdra a kryty na mobil... číst celé
11.04.2021
Sleva pro každého!
Využijte slevový kód a nakupte pouzdra na mobil ještě levněji! Váš telefon se může během chvilky proměnit na designový skvost, který ihned upoutá vaš... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Kamilu Lisztwanovi, Coolpouzdra.cz, se sídlem Ostravská 65, Bohumín 5, 735 51, IČ 44914806 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Xiaomi představilo řadu Redmi Note 11
Xiaomi představilo řadu Redmi Note 11
Xiaomi představilo řadu modely úspěšné řady Redmi Note. Přivítejme novinky Redmi Note 11 a vybavenější Redmi Note 11 Pro a 11 Pro+. číst celé
Přivítejme Google Pixel 6 a 6 Pro
Přivítejme Google Pixel 6 a 6 Pro
Google konečně představil své nejnovější vlajkové modely. Přivítejme Pixel 6 a 6 Pro. Těšme se na luxusní desing, špičková výbava, kvalitní foto výbav... číst celé
Realme představilo novinky řady GT Neo
Realme představilo novinky řady GT Neo
Realme představilo novinky GT Neo 2 a GT Neo 2T. Nabídnou kvalitní výbavu, líbivý desing, dobrý hardware a útočit budou cenou. číst celé
Microsoft Surface Duo 2 je tady
Microsoft Surface Duo 2 je tady
Microsoft představil novou skládačku a to model Surface Duo 2. Nabízí špičkovou výbavu, kvalitní fotoaparáty, nadupaný hardware. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

                                                         

Proč nakupovat u nás

  Certifikát Ověřeno zákazníky

 Garance vrácení peněz

 Vše máme skladem

 Originální výroba, stovky motivů

 Vysoká kvalita, česká výroba

 Doprava již od 25 Kč

 Doprava zdarma nad 598 Kč

 Tisíce výdejních míst pro Vás

 

 

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright 2019-2021 Coolpouzdra.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.