Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 600 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
09.09.2020
Pouzdra na Samsung Galaxy Note20 Ultra, Xiaomi Redmi 9A, Honor 9X Lite a další modely
Máme pro Vás široký výběr pouzder a krytů na novinky, které se začaly prodávat v českých obchodech.  Jedná se o mobilní telefony:  Samsung Galaxy No... číst celé
26.07.2020
Nově v sortimentu pouzdra na Huawei P40 Lite E, Honor 9X pro a další modely
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony: Honor 9X Pro, Honor 20e, Huawei P40 Lite E, Huawei Y5p, Huawei Y6p a Samsung Galaxy A21s.... číst celé
13.06.2020
Pouzdra na novinky OnePlus 8, OnePlus 8 Pro a další modely
Máme pro široký výběr pouzder a krytů na novinky, které se začaly prodávat v českých obchodech.  Jedná se o mobilní telefony:  OnePlus 8, OnePlus 8 ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Kamilu Lisztwanovi, Coolpouzdra.cz, se sídlem Ostravská 65, Bohumín 5, 735 51, IČ 44914806 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Motorola má dvě novinky střední třídy
Motorola má dvě novinky střední třídy
Motorola chystá uvést na český trh dva nové modely. Jde o novinky Motorola Moto G 5G a Motorola Moto G9 Power. Pojďme si je krátce představit. číst celé
Honor 10X Lite míří do prodeje
Honor 10X Lite míří do prodeje
Na českém trhu se začal prodávat model střední třídy Honor 10X Lite. Bude lákat na povedený desing, solidní výbavu a zajímavou cenu. číst celé
Huawei představil řadu Mate 40
Huawei představil řadu Mate 40
Huawei dneska slavnostně odhalil novinky modelové řady Mate. Můžeme přivítat modely Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro+ a Mate 40 RS Porsche Desing. číst celé
OnePlus 8T byl oficiálně představen
OnePlus 8T byl oficiálně představen
Společnost OnePlus představila model 8T. Můžeme se těšit na špičkovou výbavu, 65 W rychlonabíjení, čtyři zadní fotoaparáty a dobrou cenu. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

                                                         

Proč nakupovat u nás

  Certifikát Ověřeno zákazníky

 Garance vrácení peněz

 Vše máme skladem

 Originální výroba, stovky motivů

 Vysoká kvalita, česká výroba

 Doprava již od 25 Kč

 Doprava zdarma nad 600 Kč

 Tisíce výdejních míst pro Vás

 

 

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright 2019-2020 Coolpouzdra.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.