Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 600 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
18.12.2020
Pouzdra na iPhone řady 12 a Samsung Galaxy S20 FE jsou v prodeji
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony : iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max a Samsung Galaxy S20 FE. Po... číst celé
09.09.2020
Pouzdra na Samsung Galaxy Note20 Ultra, Xiaomi Redmi 9A, Honor 9X Lite a další modely
Máme pro Vás široký výběr pouzder a krytů na novinky, které se začaly prodávat v českých obchodech.  Jedná se o mobilní telefony:  Samsung Galaxy No... číst celé
26.07.2020
Nově v sortimentu pouzdra na Huawei P40 Lite E, Honor 9X pro a další modely
Nově máme v sortimentu pouzdra a kryty na mobilní telefony: Honor 9X Pro, Honor 20e, Huawei P40 Lite E, Huawei Y5p, Huawei Y6p a Samsung Galaxy A21s.... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Samsung Galaxy F62 má nadprůměrnou baterii
Samsung Galaxy F62 má nadprůměrnou baterii
Samsung představil novinku modelové řady F a jde o model F62. Nabízí moderní desing, skvělou výbavu a nadprůměrnou výdrž baterie. číst celé
Samsung představil model Galaxy M12
Samsung představil model Galaxy M12
Samsung představil další model řady M a jde o novinku M12. Jedná se o model nižší střední třídy. Bude cílit na nenáročné uživatele a bude lákat na vel... číst celé
Motorola představila model Edge S
Motorola představila model Edge S
Společnost Motorola představila špičkový model Edge S . Jedná se o model vyšší střední třídy, má moderní desing, kvalitní výbavu a láka na cenu. číst celé
vivo X60 Pro+ 5G je aspirant na fotomobil roku
vivo X60 Pro+ 5G je aspirant na fotomobil roku
Společnost vivo představila špičkově vybavený model X60 Pro+ 5G, který bude velkým aspirantem na fotomobil roku. Láká na luxusní desing, bestiální ses... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

                                                         

Proč nakupovat u nás

  Certifikát Ověřeno zákazníky

 Garance vrácení peněz

 Vše máme skladem

 Originální výroba, stovky motivů

 Vysoká kvalita, česká výroba

 Doprava již od 25 Kč

 Doprava zdarma nad 600 Kč

 Tisíce výdejních míst pro Vás

 

 

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright 2019-2020 Coolpouzdra.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.