Obrovský výběr pouzder a krytů. Vše máme skladem. Levná doprava. Nad 678 Kč doprava zdarma. Rychlé doručení. Bezpečné platby. Ověřený eshop.
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 678 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
23.08.2022
Pouzdra a kryty na mobily na Realme 8i, Redmi 10, Samsung Galaxy M53 5G a další novinky
Nově v prodeji pouzdra a kryty na Vivo Y01, Redmi 10, Redmi 10C, Redmi Note 11 a Note 11S, Realme 8i, Honor X8, Samsung Galaxy A13, Samsung Galaxy M23... číst celé
24.05.2022
Pouzdra a kryty na mobily značky Vivo, OnePlus 10 Pro, Poco F3
Nově v prodeji pouzdra a kryty na OnePlus 10 Pro, Poco F3, Vivo Y72 5G, Vivo Y52 5G, Vivo Y20s, Vivo Y21. Pouzdra a kryty na mobilní telefon OnePlus ... číst celé
05.05.2022
Pouzdra a kryty na Samsung Galaxy A33 5G, řadu Galaxy S22 a další modely.
Pouzdra a kryty na Samsung Galaxy A33 5G, Samsung Galaxy A53 5G, Samsung Galaxy A73 5G, Samsung Galaxy S21 FE 5G, Samsung Galaxy S22 5G, Samsung Galax... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Přívítejme řadu iPhone 14, která čítá čtyři modely
Přívítejme řadu iPhone 14, která čítá čtyři modely
Apple představilo čtvěřici iPhonů řady 14. Základní iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro a vrcholný 14 Pro Max. číst celé
Sony představilo kompaktní vlajkový model Xperia 5 IV
Sony představilo kompaktní vlajkový model Xperia 5 IV
Sony představilo kompaktní vlajkový model Xperia 5 IV. Můžeme se těšit na osvědčený desing, špičkovou výbavu, kvalitní fotovýbavu. číst celé
Přivítejme Samsung Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip4
Přivítejme Samsung Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip4
Samsung představil skládací modely Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip4. Můžeme se těšit na luxusní desing, špičkovou výbavu. Společně si novinky představí... číst celé
Pouzdra a kryty na mobil Vivo Y01, Redmi 10, Realme 8i a další novinky
08.08.2022 TIPY A RADY
Pouzdra a kryty na mobil Vivo Y01, Redmi 10, Realme 8i a další novinky
Další porce novinek míří do prodeje. Máme pouzdra a kryty na mobilní telefony značky Vivo, špičkový OnePlus 10 Pro a Xiaomi Poco F3. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

                                                         

Proč nakupovat u nás

  Certifikát Ověřeno zákazníky

 Garance vrácení peněz

 Vše máme skladem

 Originální výroba, stovky motivů

 Vysoká kvalita, česká výroba

  Doprava za pár kaček

 Bezpečná platba kartou - převodem

 Tisíce výdejních míst pro Vás

 

 

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright 2019-2022 Coolpouzdra.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz