Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 600 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
05.04.2020
Spousta novinek v našem sortimentu
Náš eshop coolpouzdra.cz nezahálí a máme nově v sortimentu plno novinek. Jednak jsou silikonová pouzdra Bumper a neonová pouzdra Blue a Pink pro telef... číst celé
27.03.2020
Prosím čtěte, důležité
Vážení zákazníci, prosíme vás o porozumění v této mimořádné situaci. Ze všech sil pracujeme na včasném doručení objednávek. Děkujeme za pochopení. Pr... číst celé
23.02.2020
Špičkové sluchátka nově v nabídce
Náš sortiment jsme rozšířili o nabídku kvalitních a cenově dostupných sluchátek. U nás si vyberete ze širokého sortimentu špičkových sluchátek. V nab... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Huawei P40 Lite je v prodeji
Huawei P40 Lite je v prodeji
Huawei začal u nás prodávat svůj telefon střední třídy a jedná se model P40 Lite, který bude lákat na pěkný desing, solidní výbavu. číst celé
Novinky v sortimentu
31.03.2020 TIPY A RADY
Novinky v sortimentu
Máme v prodeji nově silikonová pouzdra Bumper, neonová pouzdra a spoustu dalších novinek. číst celé
Huawei představil modely P40 a P40 Pro
Huawei představil modely P40 a P40 Pro
Huawei představil dlouho očekávané modely P40, P40 Pro a prémiový P40 Pro+. číst celé
Nokia 1.3, 5.3 a 8.3 představeny
Nokia 1.3, 5.3 a 8.3 představeny
Na včerejší tiskové konferenci v Londýně představila společnost HMD Global Nokii 1.3, 5.3 a 8.3. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Proč nakupovat u nás

Přes 42 tisíc krytů a pouzder skladem

Originální výroba, originální vzhled

Vysoká kvalita, česká výroba

Doprava od 25 Kč

Dobírka od 10 Kč

Při nákupu na 600 Kč doprava zdarma

Tisíce výdejních míst pro Vás

Garance vrácení peněz

 

 

Copyright 2019-2020 Coolpouzdra.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.